tirsdag den 19. december 2006

En trist dag for Hr. Længste Ben


Det er en trist dag for Hr. Længste Ben, i Fyens Stiftstidende har anmelderen Birte Gam-Jensen i dag anmeldt den som voksenbog. Selvfølgelig er den alt for detaljeret for voksne, jeg undrer mig, om hun ikke har læst Stiftstidendes tidligere artikler om bogen, og følgebrevet hvor den er beskrevet som det den er nemlig en børnebog.


Den eneste trøst lige nu er at hun skriver 'Godt skrevet..' Og så alle de reaktioner jeg har fået fra folk i dag, de varmer. Og børnene læser vist ikke den slags anmeldelser, men det gør deres forældre. Hvor har Stiftstidende i øvrigt gjort af deres Mix-bix (børne- og ungdomssider)?


Bjarne

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det kan jeg ikke forstå, nu har jeg læst et kort afsnit af bogen. Det er ikke en spændingsbog. Men andet har vel også ret til at være her.
Hvor kan bogen købes.
En børnebogslæser

Bjarne sagde ...

Hr. Længste Ben kan som alle de andre bøger fra Forlaget Ravnerock købes hos din boghandler. De har sikkert ikke bøgerne hjemme, men vil gerne tage dem hjem. Du kan også gå ind på www.bogguide.dk eller du kan gå ind på www.ravnerockforlaget.dk her er der flere oplysninger og på post@ravnerockforlaget.dk kan du bestille.
God jul
Bjarne