torsdag den 13. september 2012

Fortælling Pasta Fresca Odense fredag kl. 18Eventyrlige ord og smagsprøver hos Pasta Fresca i Nedergade fradag den 14.09 kl. 18

Når arbejdsugen er omme og weekenden står for døren, byder to historiefortællere og Pasta Fresca på en eventyrlig tur til Italien. Tag med på turen; det er ganske nemt.

Fredag aften kl. 18 åbner Pasta Fresca op til sin hyggelige gårdhave bag butikken i Nedergade, hvor to historiefortællere fra Odense Fortællekreds vil underholde med gode historier fra Italien.

Der er siddepladser på trappen (tag en pude med) – eller du kan medbringe din egen klapstol. Hvis det regner, er det en god ide at medbringe en paraply. Gården er ikke stor, så kom i god tid, så du er sikker på en plads.

Pasta Frescas Ida Bjørnstrøm byder på en lille smagsprøve, og der vil desuden være mulighed for at købe lækkerier blandt butikkens udbud af frisk tagliatelle, ravioli, saucer og meget mere.

Connie Olsen er en rutineret historiefortæller. Hun var med til at starte Odense Fortællekreds, og mange fynboer kan nikke genkendende til fortællestemmen, der gennem fire år lød hver søndag i DR Radio Fyn.


Bjarne Kim Pedersen er forfatter og fortæller. Han har de sidste 4 år været fortæller på hestevognsture på Enebærodde. Skriver og fortæller om drenge og drengekultur. Er også haikudigter.
 

Ingen kommentarer: